Odlukom Ocjenjivačkog suda Hrvatske udruge radijskih nakladnika (HURIN-a) Radio postaja Ploče dobitnik je godišnje HURIN-ove nagrade “Zlatni miš”. HURIN spomenutu nagradu dodjeljuje za najbolju Internet stranicu radio postaje, koja se ističe grafičkom posebnošću, korisnošću, dizajnom, sadržajem te prezentacijom radio postaje. U ovoj kategoriji dodjeljuju se tri nagrade, a prvu je dobila Radio postaja Ploče jer, za razliku od mnogih internet stranica koje koriste radio postaje, RPP stranicu koristi za promociju svog rada. Po tome je jedinstvena u Hrvatskoj jer se na www.radioploce.hr mogu naći vijesti vezane isključivo za RPP.

Radio postaja Ploče danas je uspješno trgovačko društvo koje surađuje sa svim našim sugrađanima i iza RPP-a su odlični rezultati u zadnjih godinu i pol dana, a to su: konsolidacija društva, vraćeni svi dugovi, uredno poslovanje, odlični rezultati na natječaju Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija, revizija je pohvalila rad RPP-a, napokon smo se kadrovski posložili, a kruna savršene godine je nagrada HURIN-a “Zlatni miš” koju je RPP dobio u konkurenciji 120 radija za najbolju internet stranicu i promociju lokalnog radija u zadnjoj godini, a svečano uručenje nagrada bit će idući tjedan u Svetom Martinu na Muri u sklopu održavanja 10. Dana elektroničkih medija.

“Ovom prilikom zahvaljujemo se ekipi iz Reset d.o.o. koji su također zaslužni za ovu nagradu. Oni su naše ideje realizirali i zbog svega toga RPP danas ima nagradu “Zlatni miš”! Sretni smo, zadovoljni i ponosni na sve ono što danas predstavlja Radio postaja Ploče. Ispred nas je još puno posla i želimo nastaviti graditi uspješnu i pozitivnu priču oko RPP-a. Pokazali i dokazali smo da možemo i znamo, a ispred nas su novi izazovi”!

Mario Čović, Eleonora Petrušić, Mario Grzunov, Nikola Vlahović